söndag 19 augusti 2012

BBF (Bello's best friends)

Soundtrack: My Friends - Red Hot Chili Peppers

Vanliga rutinerna börjar så småningom med skola, jobb och vardag.

Till Bellos vardag hör Viggo the PappiYork som väl nog får ses som hans BFF. Dom är lika gamla och har umgåtts regelbundet sen dom var ca 10 veckor  gamla.

Vi behöver inte mer än säga Viggos namn på morgonen så blir Bello förväntansfull och kollar med jämna mellanrum vår uppfart för att se om Viggos mattes bil har kommit.


/S och Viggos matte låter hundarna gå i koppel en bit tills de har lugna ner sig (lite grann i alla fall), sen brukar dom få springa lösa tillsammans. Ett omaka par -  men dom bryr sig inte det minsta


En annan kompis, men på lite andra villkor, är Sintra the Pitbull. Vi träffas in så ofta men Bello och Sintra har hittat sin relation där Sintra som äldre, tyngre och tik, är den som bestämmer.  Det går väldigt bra det också.



Lite halvroligt var det att släppa hundarna loss uppför vår 'träningsbacke' - 160 meters sprint med över 30 meters höjdskillnad. Bello drog iväg första löpningen men sprang lite halvhjärtat, han ville mest springa bredvid Sintra. Nåja, jag höll Bello medan Sintras matte kallade på henne uppifrån backen, när jag sen släppte Bello var det med rekordfart han tog backen upp. Tänk vad lite tiklukt kan göra  .....



Varken Bello eller Sintra lade märke till snoken - och det var väl lika bra - för snoken



Naturen börjar nästa få lite touch av höst redan ..... vart tog sommaren 2012 vägen ?



 /t




Inga kommentarer:

Skicka en kommentar