söndag 22 maj 2011

11 dagar hos oss och redan hemma

Fascinerade hur snabbt man vänjer sig vid en hund i huset. Bello får hänga med oss på det mesta.

Fredag är ju bastukväll i den civiliserade delen av världen så Bello fick allt bli ren han också, som alla andra




Lördag fick Bello följa med /S och /E både på loppis där han träffade en whippettik som bor i närheten, Tina the Whippet. Bello uppförde sig bra enligt rapporterna.

Bello fick också träffa /lillT och han höll sig lugn trotts närgången inspektion.




Han har sovit mycket under helgen och nu ikväll har han varit ganska busig med mycket tugg på det mesta. Vi har hela tiden erbjudit tuggleksaker när han tuggat på soffan, händer, kläder och kuddar.
/E och jag funderade att han kanske är lite uttråkad så /E körde lite klickerträning. Kontakt funkade klockrent, så /E testade sitt och körde på och introducerade kommandot också. Gick väldigt bra - men man skall ju inte köra alltför många repetitioner åt gången så /E slutade efter en stund.
Bello var fortfarande full av energi så vi tog upp ett av /Ms förslag - en gammal toapappersrulle, hopklämd i ändarna, med en godsak i. Vi la in korv och Bello körde 100% tills han fick ut korvbitarna - tog väl dryga 5 minuter. Han älskade att få använda nosen och huvudet. Det var nästan så att detta kan användas som belöning.




/t

1 kommentar:

  1. Toarullepaket är storfavvo här också, ibland lägger jag inte äns i något utan Zooi slaktar rullen ändå.
    Zooi har också träffat en bebis men hon hoppade på den och bet den i öronen så det var omöjligtatt låta bebisen va på golvet och krypa.
    Söt han är i badhandduken:)

    SvaraRadera