onsdag 11 maj 2011

Hemma

Så, nu tassar en liten hund runt i huset. Hämtningen hemma hos /M gick galant. Hon vet verkligen hur hon skall få allt att framstå som enkelt, självklart och tryggt.




När vi kom hem bar jag upp hundburen till övervåningen, öppnade luckan och väntade. Det var lite av tjuren Ferdinand över det hela, först en liten nos som sticker ut men snabbt dras tillbaka när /A hojtar till och viftar med några leksaker. Så småningom kom han ut - och kissade på golvet, allt enligt plan. Nåja,  /E och /A började nästan bråka om vem som skulle få städa - det lär vi ju få se långt efter om någon vecka.

Efter att ha ätit, varit ute en sväng för #2 och testlek av 'hagen', så har han nu hittat en favoritplats framför soffan.



Efter att Bello somnat bredvid /S i soffan så har vi nu flyttat honom till hans 'lugna plats', en bur med lite kuddar, filtar som han fick med sig från /M, några 'pipisar' och tuggleksaker. Vi har inte stängt grinden - jag hoppas att han skall börja trivas där, för den lär behöva en lugn plats där han kan dra sig undan från /A & /E och alla deras kompisar som brukar komma och gå.

Nu skall vi packa upp väskorna (3 st) som /M skickat med Bello - med mat, påsar, leksaker, schampo, lektyr .... you name it. Hon gör inte detta för pengar i alla fall ....

/t

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar