tisdag 17 maj 2011

Viggo the PapiYork

Ännu en intressant dag i Bellos liv ...

Nytt besök, idag av en annan valp på ca 9 veckor, en liten lurvig sak, Viggo the PapiYork, söt som en Belgisk pralin. Matte /C och lillhusse /W, /As klasskompis, var med - även de nya hundägare.



Bello hade ingen aning om vad detta var, tittade misstänksamt, försökte bjuda in till lek, men bestämde sig snabbt för att detta borde man nog kunna jaga.....

Både /S och /C var rädda för hur det skulle gå och /S kämpade för att hålla Bello tillbaka. Efter lite övertalning från mig så vågade /S släppa Bello som studsade runt Viggo the PapiYork och försökte nafsa efter honom - såg ungefär ut som när Bello och Muffin bråkade om sovplatsen hemma hos /M.

Nåja, Viggo the PapiYork släppte ut York-attityden och Papillion-volymen - och vips så fattade Bello att detta var en Hund - leka, men inte nafsa.

Viggo the PapiYork tyckte nog att Bello var en jobbig typ som studsade runt hela tiden, men det ordnar sig väl med tiden.

Intressant hur olika våra två hundmöten har varit.

/t

1 kommentar:

  1. Vad kul att kunna följa Bellos händelser på bloggen, och han verkar vara väldigt positiv i sina hundmöten precis som en whippet ska vara. Hoppas allt blivit bra med Bellos ben. Mamma Vilda & co på Märsön hälsar

    SvaraRadera